Overwaarde huis gebruiken?

Home / Overwaarde huis / Gebruiken
Overwaarde huis gebruiken

Heeft u overwaarde op uw huis dat u graag wilt gebruiken? Bij Domium maken wij dit mogelijk door middel van een uniek concept. Uw overwaarde is enorm interessant wanneer uw huis meer waard is dan uw hypotheek. Wanneer u deze overwaarde van uw huis graag zou willen gebruiken voor andere doeleinden, dan helpen wij u graag verder!

 

Wat is overwaarde?

Overwaarde klinkt misschien als een ingewikkelde term, maar wij zijn hier om het u uit te leggen. In de tijd dat u in uw huis woont, kan de waarde van uw huis stijgen of dalen. Factoren die hier invloed op hebben zijn onder andere de omgeving, huizenmarkt, staat van uw huis en nog veel meer! Is door deze factoren de verkoopprijs van uw woning hoger dan uw resterende hypotheek, dan heeft u overwaarde! En die overwaarde kunt u laten verzilveren bij Domium.

 

“Voor een woonhuis in verhuurde staat zochten wij een passende oplossing om het opgebouwde vermogen in “de stenen” vrij te maken voor onze stichting. Bij Domium kregen wij direct een concreet voorstel, passend bij de situatie. De huidige bewoner blijft gewoon wonen en merkt geen verschil. De vlotte afhandeling en afspraken welke werden nagekomen geeft ons een goed gevoel over de transactie.”

Stichting Co Schipper Fonds

Hoe kunt u overwaarde gebruiken?

De waarde van uw woning gebruiken of de overwaarde van uw huis gebruiken kan op vele verschillende manieren. Uw huidige woning laten verbouwen of de overwaarde gebruiken voor uw pensioen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

De overwaarde gebruiken voor een verbouwing

Bent u niet van plan om te verhuizen, maar zou u wel wat willen veranderen aan uw huis? Dan kunt u de overwaarde gebruiken om uw verbouwing te financieren. De overwaarde gebruiken voor uw eigen woning is, zeker voor senioren, een interessante optie; op deze manier kunt u bijvoorbeeld de badkamer laten aanpassen. U maakt uw huis toekomstbestendig en kunt zo genieten van de oude dag in uw eigen huis.

 

Een nieuwe woning

Heeft u veel overwaarde over? Dan is het wellicht interessant om de overwaarde van uw huis te gebruiken voor een nieuwe woning. U zult misschien al iets op het oog hebben, waar u uzelf al ziet zitten. Naast een andere woning heeft u ook de optie om de overwaarde van uw huis te gebruiken voor een tweede woning. Denk hierbij aan een vakantiewoning of woning die u graag onder wilt verhuren.

 

Uw overwaarde gebruiken voor pensioen

Genieten van het leven! Uiteindelijk is dat waar het om gaat. U kunt de overwaarde van uw huis gebruiken om het leven te vieren. Een weekendje weg met de kleinkinderen, een lange vakantie met het hele gezin: er is door de overwaarde op uw huis ineens veel meer mogelijk.

 

Ons unieke concept

U zult misschien al enthousiast zijn geworden van de opties die de overwaarde van uw woning biedt. Wij bieden daarom een uniek concept dat ervoor kan zorgen dat uw wensen worden vervuld. Het concept van Domium houdt in dat u een deel van of gehele overwaarde van uw huis meteen kan laten storten en direct kan profiteren van de overwaarde. Dit maken wij mogelijk door ons grote netwerk aan investeerders!

 

Uw overwaarde van uw huis direct gebruiken!

Wilt u ook uw overwaarde direct kunnen gebruiken voor het vervullen van uw wensen? Wij van Domium maken het graag voor u mogelijk. We komen daarom graag met u in contact!