Overwaarde huis opnemen?

Home / Overwaarde huis / Opnemen
Overwaarde huis opnemen

Wilt u uw overwaarde van uw huis opnemen? Het is goed mogelijk dat uw huis momenteel meer waard is dan uw hypotheek. U zult uw hypotheek al grotendeels hebben afgelost en door de huizenmarkt kan het zijn dat uw huis meer waard wordt. Doordat er meerdere manieren zijn om de overwaarde op te nemen, bieden wij van Domium u ook een uniek concept aan!

 

Overwaarde opnemen uit uw huis of appartement?

Wanneer u overwaarde heeft opgebouwd op uw huis, kunt u ervoor kiezen om dit bedrag meteen op te nemen en te cashen. Echter zijn er meerdere manier hoe u deze overwaarde kunt opnemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw hypotheek op te hogen zodat u ruimte heeft voor een verbouwing of verbetering van uw huis. U kunt er ook voor kiezen om te gaan verhuizen, door uw eigen huis te verkopen. De overwaarde van uw huis kunt u dan opnemen voor de koop of huur van een andere woning. Een andere optie is het unieke concept van Domium!

 

 

Manieren om overwaarde op te nemen

Er zijn diverse manieren om de overwaarde op uw huis op te nemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw woning te verkopen en terug te huren. Hierdoor kunt u de overwaarde opnemen en blijven wonen in uw eigen huis. Daarbij kunt u ook kiezen voor de opeethypotheek. Dit is een senioren hypotheek uit overwaarde die speciaal ontwikkeld is voor mensen die de overwaarde uit de woning wil verzilveren. Wij van Domium staan graag voor u klaar om u mee te nemen in de opties die er zijn en u van de beste oplossing te voorzien!

“Voor een woonhuis in verhuurde staat zochten wij een passende oplossing om het opgebouwde vermogen in “de stenen” vrij te maken voor onze stichting. Bij Domium kregen wij direct een concreet voorstel, passend bij de situatie. De huidige bewoner blijft gewoon wonen en merkt geen verschil. De vlotte afhandeling en afspraken welke werden nagekomen geeft ons een goed gevoel over de transactie.”

Stichting Co Schipper Fonds

 

 

Een uniek concept

Bij Domium zijn wij van mening dat u optimaal gebruik zou moeten maken van de overwaarde. Ons concept is uniek! Bij ons kunt u de overwaarde van uw huis opnemen op een niet traditionele manier. Dit houdt in dat u een deel of de gehele overwaarde van uw huis meteen op uw rekening kunt laten storten. U kunt hierdoor thuis blijven wonen en tegelijkertijd profiteren van de overwaarde. 

Dit unieke concept waarbij u de overwaarde op uw woning kunt opnemen, kunnen wij aanbieden door ons exclusieve netwerk van investeerders. Met dit geld kunt u zelf bepalen wat u wilt doen. U kunt, na uitbetaling, alsnog de overwaarde op uw huis gebruiken voor een eventuele verbouwing of aanpassing van uw huis. U kunt de overwaarde van uw huis ook opnemen om te gebruiken voor kinderen of kleinkinderen. Heeft u nog twijfels over uw keuze? Neem dan direct contact met ons op. Wij bij Domium helpen u graag!

Overwaarde huis opnemen bij Domium

Wilt u zekerheid en optimaal kunnen genieten van uw overwaarde? Kies dan voor Domium. Wij zijn experts als het gaat om het opnemen van overwaarde van uw huis. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Het opnemen van de overwaarde van uw huis regelt u bij Domium!