Overwaarde voor verbouwing

Home / Overwaarde voor verbouwing
Overwaarde voor verbouwing Domium

Wilt u uw overwaarde gebruiken voor een verbouwing? Domium maakt het voor u mogelijk! De eerste stap is om te kijken hoeveel uw overwaarde is en op welke manier u deze vrij wilt maken voor de verbouwing. Wij van Domium hebben voor u het concept dat bij u past. We komen dan ook graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken, zodat u snel kunt profiteren van uw overwaarde.

 

Maak gebruik van uw vermogen

Wij van Domium geloven erin dat u van uw vermogen mag genieten op het moment dat u dat graag wil. Deze overwaarde kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een verbouwing. Wij helpen u dan graag om uw vermogen naar uw wens te gebruiken. Na een leven hard werken aan uw eigen opgebouwde vermogen maken wij het mogelijk om dit geld vrij te maken.

Wanneer is er sprake van overwaarde?

Er is sprake van overwaarde als de waarde van uw woning hoger is dan uw hypotheek. Dit kan bijvoorbeeld komen door een aantrekkende huizenmarkt, waarbij de waarde van uw woning in de loop van de jaren gestegen is. Wanneer dit het geval is, is het voor u natuurlijk aantrekkelijk om deze overwaarde voor een verbouwing te gebruiken.

Aanpassingen aan uw woning

Door het vrij maken van uw vermogen heeft u de mogelijkheid om uw woning te verbouwen. De overwaarde voor deze verbouwing kunt u bijvoorbeeld gebruiken om het huis seniorvriendelijk te maken. Zo kunt u alle ruimtes op de benedenverdieping laten ombouwen of kunt u een individuele ruimte aanpassen naar uw wens. Wij helpen u graag om deze overwaarde vrij te maken, zodat u deze kan gebruiken voor een verbouwing.

Overwaarde concept van Domium

Bij Domium weet u zeker dat uw overwaarde naar uw wens vrij komt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een gedeelte van de overwaarde maar nodig heeft voor de verbouwing. In dat geval kunt u er voor kiezen om een deel van uw vermogen te laten storten en het andere gedeelte te laten staan.

Overwaarde voor uw verbouwing gebruiken? Domium staat klaar!

Heeft u overwaarde op de woning en wilt u deze gebruiken voor uw verbouwing? Wij helpen u graag op weg naar een mooier leven door gebruik te maken van uw eigen vermogen. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085 9022 093. Maak optimaal gebruik van uw overwaarde voor uw verbouwing!