Sale and lease back woning

Home / Sale and lease back woning
sale-and-lease-back-woning

Bent u al bekend met de sale and lease back methode van uw woning? Domium biedt u de ideale oplossing om optimaal gebruik te maken van het vermogen. Sale and lease back is mogelijk op het moment dat u het vermogen in uw huis wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een investeringsbehoefte. Bent u benieuwd naar de sale en lease back oplossing voor uw woning? Wij vertellen u hier graag meer over!

 

Wat is sale and lease back?

Wanneer u kiest voor sale and lease back constructie van uw woning, betekent dit dat u uw huis verkoopt en zelf weer terug huurt. Op deze manier kunt u nog lang profiteren van uw woning en een vertrouwde omgeving. Het kan voorkomen dat u als ouder extra geld kan gebruiken dat juist in het huis verstopt zit. U kunt dan van het vermogen profiteren door sale and lease back!

 

Voor- en nadelen

Het grote voordeel van sale and lease back is dat u het vermogen uit uw woning kan halen voor een andere behoefte. Vooral in een tijd dat leningen niet makkelijk door een bank verstrekt worden, is het een goede oplossing om toch aan vermogen te komen. Daarnaast kunt u door middel van sale and lease back in uw vertrouwde omgeving en huis blijven. Het nadeel van sale and lease back is dat u periodiek huur moet betalen over de woning. Op het moment dat u het vermogen van uw woning uit hebt gegeven, moet u de huur uit een ander vermogen halen. Juist om deze reden is het belangrijk dat u een helder plan heeft voor sale and lease back. Hier helpen wij u graag mee, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vermogen van het huis!

Punten om rekening mee te houden

Sale and lease back is een goede oplossing om te profiteren van uw woning en het vermogen. Wanneer u besluit dit te willen, zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. Denk onder andere aan de verantwoordelijkheid van de woning. U bent namelijk bij sale and leaseback niet langer meer verantwoordelijk voor het onderhoud van het huis. Daarnaast bent u niet zomaar geoorloofd om aanpassingen aan te brengen in of om de woning. Hiervoor is namelijk goedkeuring nodig van de eigenaar van het pand. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Wij helpen u graag verder!

Sale and lease back voor uw woning? Domium staat klaar!

Is de sale and back oplossing wellicht iets voor u? We informeren u graag over deze mogelijkheid om te profiteren van uw woning en vermogen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op door te bellen naar 085 9022 093 of door te mailen naar info@domium.nl. Ga voor sale and lease back voor uw woning en profiteer van de voordelen!