Senioren hypotheek overwaarde

Home / Senioren hypotheek overwaarde
Senioren-hypotheek-overwaarde-opeethypotheek

Een nieuwe fase breekt aan in uw leven waar een seniorenhypotheek uit uw overwaarde veel kan bieden. Speciaal voor de oudere woningeigenaren is deze hypotheek bij Domium ontwikkeld waardoor u de overwaarde op uw huis kunt verzilveren. Hierdoor komt er meer geld vrij dat u kunt gebruiken voor andere doeleinden. Genieten van uw pensioen, dat is waar wij bij Domium naar streven!

 

Eigen huis opeten door hypotheek

Misschien heeft u al eerder gehoord van een opeethypotheek. Deze vorm van een senioren hypotheek over uw overwaarde kunt u inzetten om meer financiële ruimte te krijgen. Vanaf ongeveer uw AOW-leeftijd kunt u deze hypotheek afsluiten die aflossingsvrij is. Wat er gebeurt is dat uw hypotheek per maand groeit, terwijl uw overwaarde op uw woning daalt. Wij van Domium komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor deze senioren hypotheek uit overwaarde met u te bespreken!

Voordelen van de opeethypotheek

Een opeethypotheek is in het leven gebracht om senioren een oplossing te bieden om te profiteren van de overwaarde door middel van een hypotheek. Wanneer u graag meer financiële ruimte wilt voor bijvoorbeeld het een schenking aan kinderen, dan is de opeethypotheek bij Domium ideaal. U kunt zelf bepalen of uw het bedrag in één keer wilt ontvangen, of dat u dit misschien liever periodiek heeft. U heeft dus zelf de macht over de overwaarde die graag bij deze senioren hypotheek wilt verzilveren.

Domium is uw betrouwbare partij

Wij staan graag voor u klaar om u meer informatie te geven over de senioren hypotheek uit uw overwaarde. Door onze jarenlange ervaring is de kennis aanwezig en kunnen wij u voorzien van een passend advies. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, maar voornamelijk naar hoe u maximaal kunt genieten van de senioren hypotheek uit de overwaarde van uw eigen huis.

Maak nu gebruik van de senioren hypotheek uit uw overwaarde!

Wilt u het maximale uit uw vermogen halen? De senioren hypotheek uit uw overwaarde is hiervoor ontzettend geschikt. Bij Domium bieden we u een uniek concept om maximaal te profiteren van uw overwaarde. Heeft u vragen of wilt u graag gebruik maken van deze senioren hypotheek uit overwaarde? We komen daarom graag met u in contact! Maak nu gebruik van de senioren hypotheek uit uw overwaarde en creëer financiële ruimte!