Senioren hypotheek overwaarde

Home / Senioren hypotheek overwaarde
Senioren-hypotheek-overwaarde-opeethypotheek

Een nieuwe fase breekt aan in uw leven waar een senioren hypotheek uit uw overwaarde veel kan bieden. Speciaal voor de oudere woningeigenaren is deze hypotheek bij Domium ontwikkeld waardoor u de overwaarde op uw huis kunt verzilveren. Hierdoor komt er meer geld vrij dat u kunt gebruiken voor andere doeleinden. Genieten van uw pensioen, dat is waar wij bij Domium naar streven!

 

Eigen huis opeten door hypotheek

Misschien heeft u al eerder gehoord van een opeethypotheek. Deze vorm van een senioren hypotheek over uw overwaarde kunt u inzetten om meer financiële ruimte te krijgen. Vanaf ongeveer uw AOW-leeftijd kunt u deze hypotheek afsluiten die aflossingsvrij is. Wat er gebeurt is dat uw hypotheek per maand groeit, terwijl uw overwaarde op uw woning daalt. Wij van Domium komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor deze senioren hypotheek uit overwaarde met u te bespreken!

Voordelen van de opeethypotheek

Een opeethypotheek is in het leven gebracht om senioren een oplossing te bieden om te profiteren van de overwaarde door middel van een hypotheek. Wanneer u graag meer financiële ruimte wilt voor bijvoorbeeld het een schenking aan kinderen, dan is de opeethypotheek bij Domium ideaal. U kunt zelf bepalen of uw het bedrag in één keer wilt ontvangen, of dat u dit misschien liever periodiek heeft. U heeft dus zelf de macht over de overwaarde die graag bij deze senioren hypotheek wilt verzilveren.

Domium is uw betrouwbare partij

Wij staan graag voor u klaar om u meer informatie te geven over de senioren hypotheek uit uw overwaarde. Door onze jarenlange ervaring is de kennis aanwezig en kunnen wij u voorzien van een passend advies. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, maar voornamelijk naar hoe u maximaal kunt genieten van de senioren hypotheek uit de overwaarde van uw eigen huis.

Maak nu gebruik van de senioren hypotheek uit uw overwaarde!

Wilt u het maximale uit uw vermogen halen? De senioren hypotheek uit uw overwaarde is hiervoor ontzettend geschikt. Bij Domium bieden we u een uniek concept om maximaal te profiteren van uw overwaarde. Heeft u vragen of wilt u graag gebruik maken van deze senioren hypotheek uit overwaarde? We komen daarom graag met u in contact! Maak nu gebruik van de senioren hypotheek uit uw overwaarde en creëer financiële ruimte!